Orient for Growth

De professional, manager en leidinggevende van vandaag bevinden zich in een bedrijfscontext die steeds veeleisender wordt. Veranderingen volgen elkaar in een sneltempo op en er wordt verwacht dat men steeds op z'n 'best' presteert.
 
Orient for Growth wil deze doelgroep ondersteunen om vanuit authenticiteit met deze complexiteit van uitdagingen om te gaan en wil hen begeleiden in het realiseren van een gezond evenwicht tussen een succesvolle carrière en een voldoening gevend gezinsleven of privé-leven. Centraal hierbij is het opnieuw bewust worden van de 4 bronnen van energie (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en het creëren van evenwicht hierin. Immers, het is maar als je in balans bent dat je je maximum potentieel kan realiseren. Het doel is kort samengevat: 'To find balance, maximize results and enjoy life'.

We bieden een coaching traject op maat aan, waarin we duurzame groei in denken, voelen en handelen (mindset én gedrag) faciliteren. Samen gaan we de ontwikkeldoelstellingen scherpstellen, eventuele hinderpalen die vandaag remmend werken wegnemen, en stap voor stap in beweging komen om persoonlijke groei te realiseren. Dit alles met respect voor de unieke belevingswereld van het individu.

 

Categorie├źn

Hoofdcategorie: Business coaching

Business coaching-Orient for Growth

Contactgegevens

Orient for Growth
Meetshovenstraat 30
3130 Betekom


Tel: 0032 479 77 8
Email: twiggy.peeters@orient4growth.be
Website: www.orient4growth.be


loopbaancheques aanvaard