HOGI

HOGI doet aan “training & development”. Dit wil zeggen dat wij mensen trainen en begeleiden in “soft skills”. Met andere woorden, we laten hen interpersoonlijke vaardigheden oefenen.

Dit betekent vooral: team building, communicatie workshops, management trainingen. We gebruiken hiervoor een aantal gereputeerde instrumenten als theoretische basis, maar wisselen deze theorie af met heel veel oefeningen. Mensen blijven met andere woorden niet gewoon op hun stoel zitten !

Integendeel, in sommige trajecten wordt door een oefening naast een paard de theorie in praktijk gezet. Equicoaching® is namelijk een impactvolle manier om mensen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling. www.equicoaching.org

HOGI is ook Lieve Vermeulen, die gedurende 12 jaar MBTI® kwalificatietrainingen gaf in de Benelux. Zij geeft in dit kader als experte les aan het HUB te Brussel.

Samen met Gudula van Beem richtte zij de Type Association Benelux op, een netwerkverenging van "type-trainers" met als doel collega's ervaringen te helpen uitwisselen. www.type-association.org

Categorieën

Hoofdcategorie: Equicoaching

Equicoaching-HOGI

Contactgegevens

HOGI
Weertstraat 66
2880 Bornem


Tel: 052376854
Email: info@hogi.be
Website: www.hogi.be