Reality Based Coaching

"Reality Based Coaching" werkt voor bedrijven en particulieren waarbij onderwerpen zowel uit privé- als uit werkomgeving aan bod kunnen komen. Via deze begeleiding gidsen we graag mensen die een verandering willen realiseren in hun leven, hun loopbaan of in hun relatie.

"Voor wie helpt coaching?"

Voor personen die inzicht willen krijgen in zichzelf en anderen of op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Voor studenten, huisvrouwen, -mannen, ouders, werknemers, managers, zakenmensen. Ook voor mensen die op het punt staan een grote verandering in hun leven aan te brengen. Denk aan een nieuwe baan, functie of opdracht, samenwerken met nieuwe collega' s, reorganisatie, projecten, verhuizen, partner, relatie,....

"Reality Based Coaching" werkt samen met een netwerk van huisartsen regio Oost-Vlaanderen. Doorverwijzingen waarbij de opvolging op vraag van gecoachte of van zijn arts helemaal in handen blijft van die vertrouwenspersoon.

“Reality Based Coaching” kan u, op basis van ruime levens- en beroepservaring, hierin ondersteunen. Afhankelijk van uw vraag werken we samen een traject uit. Een traject waar talrijke middelen ter beschikking staan om ieder probleem aan te pakken.

Patrick Taillaert
Personal & Career Consultancy

Gecertifieerd:
ALTI(O) - KOAN Project Management Indicator
Federgon CERTO
StressHanteringsProfiel
Bridge Personality & Ability Suite

Categorieƫn

Hoofdcategorie: Loopbaanbegeleiding

Subcategorieƫn: Starterscoaching, Team coaching, Werkplekcoaching, Executive coaching

Referenties