Carl Van de Velde Training Instituut

Het Carl Van de Velde Training Instituut is opgericht door Carl Van de Velde met als doel ambitieuze en actiegerichte ondernemers te begeleiden via beproefde inzichten, vaardigheden, technieken en strategieën naar meer en betere resultaten.

Onze organisatie bestaat uit een team van professionele coaches, trainers, consultants en vaste medewerkers die samen met Carl van de Velde als missie hebben om anderen te helpen groeien via een resultaatgerichte no-nonsens aanpak en een duidelijke, heldere communicatie.

Via onze hedendaagse, op resultaat gerichte, open seminars en seminartrajecten, stellen wij u in de gelegenheid om die kennis te verwerven die u nodig hebt om uw doelen te bereiken en uw compententies te versterken.

Wij garanderen een hoge graad van tevredenheid en kwaliteit! Een goede beoordeling is voor ons niet goed genoeg! Wij willen onze klanten meer dan zeer tevreden stellen. Dit doen we door ons op een resultaatgerichte, integere en positieve manier te blijven onderscheiden op alle mogelijke niveaus.

Categorieën

Hoofdcategorie: Business coaching

Subcategorieën: Executive coaching, Life coaching, Team coaching, Verkoopscoaching

Referenties